mutari brasov

Mutari de locuinte

Oferim profesionalism si servicii profesionale

Cere o oferta de pret pentru mutarea ta, ai raspunsul in cel mai scurt timp

Mutari locuinte

mutari brasovFirma noastra dispune de personal experimentat cu sute de mutari la activ in conditii de siguranta pentru mobila si bagajele dumneavoastra. Utilitarele pe care le folosim la mutarea mobilei si bagajelor dumneavoastra sunt folosite exclusiv pentru mutari de mobila si sunt tot timpul curate si dotate cu paturi pentru protectia mobilei in timpul transportului.

In cadrul mutarii atentia este indreptata catre obiectele fragile de sticla, portelan sau aparatura electrocasnica si aparatura IT. Acestea vor fi ambalate in folie de plastic cu bule si asamblate in cutii de carton care vor fi sigilate cu banda adeziva

Transportul acestor produse fragile se face cu o atentie deosebita si este posibil ca aceasta manevra sa dureze un pic mai mult decat in cazul altor obiecte.

 

Apeland la serviciile noastre de mutari mobilier si bagaje din locuinte, scapati de grija si stresul pe care il presupune schimbarea locuintei deoarece noi avem experiența si mijlocele necesare pentru a efectua cu succes aceasta operatiune .

 

In cadrul procesului de mutare efectuam operatiunile :

impachetare – despachetare
demontare – remontare
incarcare – descarcare
transport
plasarea mobilierului in incaperi conform indicatiilor clientului

TOP